måndag 18 februari 2008

Bassänglek!

2008-02-17
En sanslöst vacker lördagsmorgon, på plats i stugan vid havet, 4 kajaker lastade på bilen och... ingen paddling... Veronica var förkyld och allmänt snörvlig, mer lockad av varma täcket och deckare än den planerade "forspaddlingen" på Bräkneån. Jag stack iväg en stund och hjälpte en kompis att såga ner några träd och kom tillbaka lagom till att vi fick sällskap av det håriga långörade slaget. Stugägarna skulle till Skåne och vi blev hundvakter åt Winnie, en Springer Spaniel tik som äter allt som liknar mat...
Söndagen inledes med tvätt av hund. Har sällan sett en så ynklig varelse; svansen långt in mellan benen och en blick som sa "hur kan ni göra såhär mot stackars lilla mig". Vi matade jycken med frolics (hundgodis) för att döva det dåliga samvetet. Ren blev hon i alla fall och glad blev hon oxå när det blev långpromenad vid havet.


Testar forskajak. Roligt!

Forspaddling blev det ju som sagt inte men när vi kom till bassängen på söndagskvällen så var Jacob där med sin leksak. Riktigt lattjo liten pryl! Vänder på en 25-öring, slinker som en oljad blixt mellan de långa stora kajakerna. Lättrollad dessutom. Blev ännu mer motiverade till att ge oss ut på åarna och leka. En rolig kväll med mycket lek, vi hann inte ens fika..!

2 kommentarer:

Björn Svensson sa...

Hej hopp
Va nu kom det lite text med till bilderna;-)

Fors hade varit asagrymt att testa, Alla som varit i dalaflod eller vad det nu heter verkar vara supernöjda med deras kurser på fors. Vi kanske skulle kolla lite och göra en gemensam runda dit?

Ha det bäst och håll i er i blåsten

KajakSyd sa...

Vi är riktigt sugna på fors! Tänkte testa först med Ursula som håller till här i närheten. Låter som en bra idé att slå oss ihop!
Har Svana bestämt vilken färg hon ska ha på kajaken?! :)
Ha det gott!