fredag 1 februari 2008

Mycket paddling!

2008-01-20
Efter en skön lördag på havet tänkte vi att det är väl lika bra att fortsätta söndagen i samma anda. Björn och Magnus dök upp på frukost vid 9-tiden, Trevligt! Efter mycket mat och snack drog vi oss ner mot Järnavik och fick på oss vinterpyjamasarna. Krymper torrdräkter runt jul-tid eller är det midjemåttet som ökat ett par tum? Hmmm.

Skimtokar på vinterhavet
Magnus berättar om att han rollar även vintertid. Brr. Vi doppade händerna i vattnet och de frös banne mig nästan till is. Fy för att vara eskimå... Man borde kanske härda sig med vinterbadande mellan paddelturerna?! Vi tog oss bort mot staketet in mot Eriksberg och spanade nyfiket, alla fyra var nog lite sugna på att komma innanför och spana efter vildsvin och annat kul - nog bäst att fråga storebror om lov först... Fika på Dragsö var gott och passagen mellan Skiftesöarna är ju alltid mysig!
Mätta och nöjda efter mackor, lussekatter och choklad (paddlare svälter nog aldrig) tog vi en sväng utanför Gyö udde och jagade vågor men det var mest lite stilla skvalpande mot stenarna, inte mycket kvar av gårdagens vindar. Magnus och Björna paddlade tillbaka till Järnavik. Jag och Veronica landade på Gyön och gjorde en fokuserad röjning av stugan.

Björn och Magnus

Kvällen ägnades åt rollar, rollar och åter rollar i bassängen i Lönsboda. Magnus och Björn dök upp igen, så även Sonja, Katarina och Emma. Mycket lek och plaskande!

Bassängvimmel

Fler dagar som den här! Paddling, lek, fika och sköna människor! Trots att vi glömde kameran i bassängen och fick köra tillbaka en runda och allt blev lite sent så var det svårt att sluta le! Sover gott gör man också, nästan innan huvudet hunnit landa på kudden..!

1 kommentar:

Sonja sa...

Hej Göran,
kul att du också har kommit igång med blogg - det är roligt att läsa om alla kompisars paddelturer. Och så blir man lite extra paddelsugen. Hur går det förresten med min torrdräkt....