torsdag 11 juni 2009

Samling vid McDonalds

10 juni
En onsdagspaddling med Friluftsfrämjandet eller egentligen med några av våra vanliga paddlingskompisar som vi träffar rätt ofta ute på vattnet. Trevligt i alla fall! Vi träffades vid McDonalds i Karlshamn och kom först fram till att vi inte skulle paddla i Matvik (det har blivit en hel del fika på Östra Bokö redan i år) och efter lite överläggningar drog vi ner mot Pukavik.

Kenneth och Kerstin, Göran och Ragnar

Rent idylliskt att ta sig ut mellan de små låga gröna öarna! I en go sidvind paddlade vi österut och tog oss in i Mörrumsån.

Korna kollade in oss noga.

Madlene, Ragnar, Kerstin, Kenneth och Göran glider fram på ån

Å-paddling med havskajak är ju något i särklass mysigt! Gott om referespunkter är det också när man vill träna styrtag; träd att paddla under, krökar, bryggor, vass, stenar... Vi gled förbi Elleholms kyrka, några fina broar, Hovgården, med mera.


Elleholms Hofgård

Och ja, naturligtvis fikade vi! Kebabrulle fungerar fint att ha med sig, den var nästan lite varm när vi landade i gräset vid å-mynningen! Kenneth och Kerstin berättade om Thailand och vi började längta efter varma vatten och fina fiskar. Inte nu. Men kanske sen när november blir för kall och grå. "Minns i november den sköna september" som Olle Ljungström sjöng. Nu gäller det att njuta av juni och det är inte svårt alls en sån här kväll!

1 kommentar:

Björn Svensson sa...

Hej hopp!

Ser ju gö mysigt ut. Är det något ni kör varje Onsdag?