söndag 4 januari 2009

Mera blogga 2009

3:e januari

Nyårslöftet: Förutom att träna mer (gå på jympa eftersom gymet är så eländigt tråkigt) innan kvällarna blir ljusa igen ska vi försöka hålla i med bloggandet under hela året. I alla fall mer eller mindre, kanske inte alla turer men några gånger i månaden i alla fall. Vi börjar nu!
Lastade kajakerna hemma, fortfarande aningens soligt och utåt havet skiner väl alltid solen, eller?
Mycket Skim på havet en sånhär januaridag. Faktiskt väldigt många för Helsingborskanotisterna var också i trakterna och där duggar det tätt med Skim! På bild; Ragnar, Göran och Peter.
Som sagt, randiga i alla möjliga färger... Skim it is! Lyser upp vintern!

Brrr... Och han gjorde det flera gånger. Rollade. Till höger och vänster. Fick till en balance brace också. Vem är han? Peter Nelly - en hyvens kille från Tingsryd. Hans sambo Annika var dunderförkyld och fick snörvlande stanna hemma.

Madlene säl-landar på Harö med viss assistans. Första vinterturen för vår kompis i den rosa Elizan och det gick ju galant!

Lätt kylig fika. Dunjacka sitter fint utanpå torrdräkten. Varm choklad, kaffe, baguetter och kakor satt inte heller fel... Vi själva (Göran och Veronica) på bild.

Tack Ragnar, Peter och Madlene för en superskön tur trots att det snöade på tvären bitvis. Vi ser fram emot många dagar i kajak under 2009!